LISTA SA KONAČNIM REZULTATIMA USMENOG TESTA –INTERVJUA KANDIDATA ZA ČIN POLICAJAC

Na osnovu čl. 24. i 25. Odluke o metodu, načinu i sistemu bodovanja testiranja kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu i člana 16. Poslovnika o radu Komisije za izbor kandidata za pohađanje osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu, Komisija za izbor kandidata za pohađanje osnovne obuke – kadeta za čin policajac u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu objavljuje lustu sa konačnim rezultatima usmenog testa - intervjua kandidata za čin policajac.

Listu sa rezultatima možete preuzeti ovdje.

Napomena: U skladu sa čl. 24. i 25. Odluke o metodu, načinu i sistemu bodovanja testiranja kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu usmeni test – intervju ocjenjuje se ocjenom od 1 do 5 prema ostvarenom rezultatu. Kandidati čiji je rezultat na usmenom testu – intervjuu manji od 15, odnosno kandidati ocijenjeni ocjenom 1 i kandidati koji se nisu odazvali testiranju isključuju se iz daljeg postupka izbora.

Kandidati koji su zadovoljili usmeni test – intervju biće obaviješteni putem web stranice Agencije o mjestu i vremenu testa psihofizičke izdržljivosti u ekstremnim situacijama.