Lišena slobode jedna osoba koja se tereti za teško ubojstvo u Priboju

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, danas su (26. 5. 2023. godine) na području Trebinja lišili slobode osobu Igor Avramović, rođenu 19. 9. 1995. godine u Priboju, Republika Srbija, koja se tereti za teško ubojstvo u Priboju.

Na temelju operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske locirali su navedenu osobu na području Trebinja nakon čega je lišena slobode.

Za navedenom osobom NCB Interpol Beograd raspisao je međunarodnu crvenu Interpolovu tjeralicu, jer se sumnjiči da je 21. 5. 2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršila kazneno djelo „Teško ubojstvo“, propisano Kaznenim zakonom Republike Srbije, a skrivala se od kaznenog gonjenja na području Bosne i Hercegovine.

Osoba je lišena slobode u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno-sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine i Ministarstvom unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.