Emir Spahić posjetio SIPA-u

Kapetan nogometne reprezentacije BiH Emir Spahić jučer, 08.06.2011. godine, posjetio je bazu Jedinice za specijalnu potporu Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Kako bi ga što bolje upoznali sa dosadašnjim rezultatima rada, specijalci su kapetanu Zmajeva tijekom gotovo dvosatnog druženja prikazali kratki film o Jedinici, predstavili su dio opreme kojom raspolažu, te izveli prigodnu taktičko-pokaznu vježbu.

Spahić četitao SIPA-i na dosadašnjim rezultatima Kapetan dobio SIPA-inu majicu

Kapetan Spahić je ravnatelju Agencije Mirku Lujiću i komandantu Jedinice Mirsadu Viliću čestitao na impresivnim rezultatima koje SIPA postiže u borbi protiv kriminaliteta, te im se posebno zahvalio što stvaraju sigurno okruženje za djecu, ali i sve građane BiH.

Specijalci SIPA-e su se, u razgovoru sa poznatim nogometašom, interesirali za naredne utakmice reprezentacije BiH, njegove klupske obveze, te se osvrnuli na odličnu utakmicu sa reprezentacijom Albanije koja je odigrana u Zenici 07.06.2011. godine.

Druženje kapetana nogometne reprezentacije BiH i specijalaca SIPA-e uskoro će se nastaviti kroz prijateljsku nogometnu utakmicu i tečaj gađanja.