Пуштена у рад нова веб страница СИПА-е

У оквиру континуираног процеса модернизовања и јачања капацитета, те развијања односа са јавношћу, Државна агенција за истраге и заштиту (СИПА) од петка (13.2.2015. године) пустила је у рад нову веб страницу дизајнирану у складу са најсавременијим трендовима.

Нова wеб страница омогућава грађанима једноставно праћење новости и дешавања у вези са активностима СИПА-е, модернији приказ садржаја, олакшано претраживање и приступ информацијама, те интеграцију са друштвеним мрежама и дијељење садржаја. Употребом респонсив веб дизајна грађани могу да нас прате и преко мобитела и таблета.

На веб страници могу се пронаћи основне информације о СИПА-и, њеним надлежностима и организационој структури, реализованим акцијама, сарадњи са другим агенцијама и институцијама, медијски извјештаји и многе друге занимљивости. У оквиру посебне рубрике „Контакти“ налази се и електронски образац за пријаву незаконитости. Путем електронског обрасца грађани могу, поред уобичајених механизама комуникације (телефон, имејл, долазак у службене просторије, кримоловац), поднијети и електронску пријаву кривичног дјела.

Модернизацијом постојеће веб странице редизајнирањем, унапређењем функционалности и додавањем нових модула, уз помоћ компаније „Лампа Студио“ из Сарајева, СИПА је добила репрезентативан продукт који одговара имиџу водеће полицијске агенције у БиХ и шире.