Полицијски службеници СИПА-е успјешно завршили обуку из презентацијских вјештина на енглеском језику

У оквиру пројекта „Про Аксешн“ (ProAccession) који спроводи Британски савјет, у периоду од 17.09. до 24.10.2013. године, у просторијама Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА), на енглеском језику одржана је шестоседмична обука на тему „Презентацијске вјештине“, коју је успјешно завршило 11 полицијских службеника СИПА-е. Наведена обука наставак је активности које се спроводе са циљем развоја и јачања кадровских капацитета Агенције.
Ово је друга година за редом да се у оквиру истог пројекта организује обука на којој се полицијски службеници СИПА-е стручно усавршавају и оспособљавају у презентацијским вјештинама али и у вјештинама ефикасног вођења састанка на енглеском језику.

Oбуку су реализовале државне службенице СИПА-е Селма Делалић, Наташа Тешановић-Шојић и Амира Ђозо, које су цертификовани тренери Британског савјета.
Присутнима на церемонији обратио се други секретар Британске амабасаде у БиХ Џон Ошонаси (Jon O’Shaughnessy) и учесницима пројекта уручио цертификате.

Наставак овог пројекта планиран је за почетак идуће године, а циљ је континуирано професионално усавршавање кадрова, што ће допринијети укупном напретку и јачању свих капацитета Агенције.