Лишено слободе једно лице које се терети за тешко убиство у Прибоју

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА), заједно са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, данас су (26. 5. 2023. године) на подручју Требиња лишили слободе лице Игор Аврамовић, рођено 19. 9. 1995. године у Прибоју, Република Србија, које се терети за тешко убиство у Прибоју.

На основу оперативних сазнања полицијски службеници СИПА-е и МУП-а Републике Српске лоцирали су наведено лице на подручју Требиња након чега је лишено слободе.

За наведеним лицем НЦБ Интерпол Београд расписао је међународну црвену Интерполову потјерницу, јер се сумњичи да је 21. 5. 2023. године у Прибоју у Републици Србији извршило кривично дјело „Тешко убиство“, прописано Кривичним законом Републике Србије, а скривало се од кривичног гоњења на подручју Босне и Херцеговине.

Лице је лишено слободе у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Србије, Обавјештајно-безбједносном агенцијом Босне и Херцеговине и Министарством унутрашњих послова Кантона Сарајево.