Poziv za provjeru poznavanja stranog jezika kandidata za čin mlađi inspektor

Sukladno članku 15. Poslovnika o radu Povjerenstva za izbor kandidata polaznika osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu i članku 11. Odluke o metodu, načinu i sustavu bodovanja testiranja kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu i članku 14. Poslovnika o radu Povjerenstva za izbor kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu, obavještavamo vas da će se testiranje poznavanja stranog jezika obaviti 02.02.2018. godine u sjedištu Državne agencije za istrage i zaštitu, ul. Nikole Tesle 59, Istočno Sarajevo, kako slijedi:

-          engleski jezik u 09,30 sati;

-          njemački jezik u 14,30 sati.

NAPOMENA:

Testiranje poznavanja stranog jezika provodi se pismenim testom i testom govora. Navedeni testovi polagat će se isti dan, a samo kandidati koji budu zadovoljili pismeni test pristupit će testu govora.

Pismeni test iz engleskog jezika počinje u 09,30 sati, a iz njemačkog jezika u 14,30 sati 02.02.2018. godine.

Potrebno je doći pola sata prije početka testa kako bi se mogle ispoštovati procedure ulaska u zgradu Agencije.

Tijekom testiranja neće biti dozvoljeno korištenje mobilnih telefona, tehničkih uređaja niti drugih pomagala (rječnika). Obvezno je poštovati raspored i termin testiranja.

Tabelu sa rasporedom kandidata možete vidjeti ovdje.