Руководство СИПА-е у посјети начелнику Општине Тузла Јасмину Имамовићу

Током јучерашњег боравка у Тузли, директор СИПА-е, са својима сарадницима, посјетио је Општину Тузла и састао се са начелником Општине Јасмином Имамовићем.

Начелник Имамовић изразио је задовољство поводом ове посјете и зажелио добродошлицу делегацији СИПА-е. Он је упознао присутне са актуелним дешавањима на подручју ове општине и текућим пројектима, посебно у области развоја туризма.

Директор СИПА-е Горан Зубац захвалио се на гостопримству и похвалио свеуукупне напоре ове општине, посебно у развоју туризма. Он је упознао начелника са програмом посјете Тузли и одржаним састанцима са представницима Кантоналног Тужилаштва кантона Тузла и МУП-а Тузланског кантона, изражавајући задовољство на досадашњој сарадњи са овим органима која је на завидном нивоу. Зубац је истакао да је СИПА спремна пружити пуну подршку локалним органима у борби против криминала, јер се само тимским радом могу постићи жељени резултати у области безбједности, што је заједнички циљ и обавеза према грађанима.

Директор Зубац најавио је изградњу савремене базе Јединице за специјалну подршку СИПА-е са свим потребним садржајима на подручју И. Сарајева, али и визију да се у будућности изграде намјенски објекти за регионалне канцеларије СИПА-е, које су тренутно смјештене у закупљеним просторијама у Тузли, Мостару и Бањој Луци. У том контексту разговарано је о могућим локалитетима за изградњу и на подручју Тузле.