Резултати теста писмене провјере знања кандидата за чин млађи инспектор

У складу са чланом 5. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и чланом 13. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту, објављујемо листу кандидата који су приступили тестирању и обавјештавамо о резултатима теста општег знања са тестирања извршеног 14.3.2017. године у Источном Сарајеву.

НАПОМЕНА: Максималан број бодова које кандидат може освојити на тесту општег знања је 40, а минималaн 30 бодова. Сви кандидати који су освојили мање од 30 бодова искључују се из даљег процеса одабира.

Комисија ће, у складу са бројем освојених бодова, оцијенити кандидате према сљедећим критеријима: 30 до 32 бода – оцјена 2, 33 до 35 бодова – оцјена 3, 36 до 38 бодова – оцјена 4 и 39 до 40 бодова – оцјена 5.

Кандидати који су задовољили на тесту општег знања накнадно ће бити обавијештени путем веб странице Агенције о мјесту и времену тестирања физичких способности.

Коначну листу можете погледати овдје.