ПОЗИВ КАНДИДАТИМА ЗА ПРОВЈЕРУ МОРФОЛОШКОГ СТАТУСА ЗА ЧИН ПОЛИЦАЈАЦ

У складу са Одлуком о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту (чл. 2, 3. и 4.) и Пословника о раду Комисије (члан 12.), обавјештавамо кандидате који су испунили опште и посебне услове да треба да приступе провјери морфолошког статуса. Провјера ће се извршити у просторијама Јединице за специјалну подршку, улица Војводе Радомира Путника 106 Б, Источно Ново Сарајево. Термини провјере наведени су у листама кандидата које се налазе у прилогу.

Кандидати који приступе провјери морфолошког статуса дужни су понијети идентификациони документ са фотографијом (лична карта, возачка дозвола, пасош). Кандидат који не буде могао доказати идентитет неће моћи приступити провјери. За кандидате које не приступе провјери, сматраће се да су повукли пријаву на Оглас.

Кандидати који нису задовољили опште и посебне услове искључују се из даљег процеса одабира, о чему су писмено обавијештени.

Кандидати су дужни да поштују термине провјере као и Кућни ред институције у којој се врши провјера.

У складу са Законом о заштити личних података („Службени гласник БиХ“, бр. 49/06 и 76/11), листе кандидата су објављене путем додијељених шифри.

ПРИЛОГ: Листа кандидата по шифрама који треба да приступе провјери морфолошког статуса