Полицијски службеници СИПА-е истрчали сарајевски полумаратон

Након вишегодишњег успјешног учешћа на утркама које организује удружење „Маратон Сарајево“, припадници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) и ове године са задовољством су учествовали у 9. Coca-Cola Сарајево полумаратону, који је одржан јуче (20.9.2015. године).

Сарајевски полумаратон најмасовнији је спортски и друштвени догађај међународног карактера у Босни и Херцеговини, који је ове године имао рекордних 1.500 учесника из 32 земље.

У оквиру велике породице тркача учествовало је и 19 припадника СИПА-е, од чега 17 припадника Јединице за специјалну подршку СИПА-е на челу са помоћником команданта ове јединице.

Припадници СИПА-е још једном су имали прилику да покажу брзину и издржљивост и промовишу здрав начин живота и дружење, а  неки од њих су на овој утрци поставили и свој лични рекорд. СИПА је поносна што је ове године имала своје кандидате на поменутом спортском догађају, на којем су показали физичку спремност и да без проблема могу истрчати више од 20 километара, чиме су промовисали агенцију у најбољем свјетлу.