ЛИСТА СА КОНАЧНИМ РЕЗУЛТАТИМА УСМЕНОГ ТЕСТА –ИНТЕРВЈУА КАНДИДАТА ЗА ЧИН ПОЛИЦАЈАЦ

На основу чл. 24. и 25. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и члана 16. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за похађање основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту, Комисија за избор кандидата за похађање основне обуке – кадета за чин полицајац у Државној агенцији за истраге и заштиту објављује листу са коначним резултатима усменог теста - интервјуа кандидата за чин млађи инспектор.

Листу са коначним резултатима можете преузети овдје.

Напомена: У складу са чл. 24. и 25. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту усмени тест – интервју оцјењује се оцјеном од 1 до 5 према оствареном резултату. Кандидати чији је резултат на усменом тесту – интервјуу мањи од 15, односно кандидати оцијењени оцјеном 1 и кандидати који се нису одазвали тестирању искључују се из даљег поступка избора.

Кандидати који су задовољили усмени тест – интервју биће обавијештени путем wеб странице Агенције о мјесту и времену теста психофизичке издржљивости у екстремним ситуацијама.