Кидс фестивал 2014: Дјеца у посјети СИПА-и

У оквиру овогодишње културне манифестације „Кидс фестивал“, дјеца из Фоче и Кладња посјетила су данас (9.6.2014. године) Јединицу за специјалну подршку Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА), гдје је уприличено дружење са специјалцима СИПА-е. Малишане је у име СИПА-е поздравио в.д. замјеника команданта Јовица Миросављевић и пожелио им добродошлицу.

Око педесетеро дјеце, током једносатног дружења са специјалцима СИПА-е, имало је прилику да се окуша и такмичи у различитим вјештинама као што су савладавање препрека на алпинистичком полигону, ласер шот и борба са „Ред меном“.

Током дружења са дјецом, специјалци су презентовали активности Агенције, одговарали на њихова питања и на тај начин додатно развили повјерење најмлађих грађана у полицију.

Државна агенција за истраге и заштиту са задовољством је и ове године учествовала на „Кидс фестивалу“, а посјета дјеце из различитих крајева БиХ Јединици за специјалну подршку већ је постала традиција.

За сву дјецу су обезбијеђене мајице и привјесци са логом СИПА-е и „Кидс фестивала“, а најбољим такмичарима додијељене су школске торбе са логом Агенције.