Амбасадор Кувајта посјетио СИПА-у

Амбасадор Кувајта у БиХ Њ.Е. Мохамед Фадел Калаф Х. Ал Телаију (Mohammad Fadel Khalaf H. Al-Telaijy) посјетио је данас, 9.7.2013. године, Државну агенцију за истраге и заштиту (СИПА) и састао се са директором Гораном Зубцем.
Посјета је уприличена поводом истека мандата Њ.Е. Мохамеда Фадел Калафа, а будући да је ово опроштајна посјета, разговарано је о досадашњој веома успјешној сарадњи у свим областима.
Директор Зубац уручио је Њ.Е. Мохамеду Фадел Калафу рељефни амблем Државне агенције за истраге и заштиту и захвалницу за значајну помоћ и подршку Агенцији у јачању и развоју њених капацитета. Он је истакао да је Амбасада Кувајта истински пријатељ СИПА-е, те рекао да ће СИПА и у будућности бити отворена за сваки вид сарадње са Кувајтом у борби против свих видова криминала.
 

Амбасадор Ал-Телаијy зажелио је директору СИПА-е пуно успјеха у даљем раду и у остваривању циљева СИПА-е. Након одржаног састанка, Њ.Е. Ал-Телаијyу, у бази Јединице за специјалну подршку СИПА-е презентoвaнa је тактичко-показна вјежба.